Mijn verhaal

Ik was student … 

Geboren in de nineties en opgegroeid in de Flevopolder. Direct na het behalen van mijn vwo-diploma ging ik op avontuur naar “de grote stad” Amsterdam.

Ik schreef mij in voor de alles behalve unieke hbo-studie Media, Informatie & Communicatie, werkte als serveerster in een eetcafé en sloot mij aan bij een studententoneelvereniging.

Uiteindelijk hebben vier relevante mediastages en het semester aan de University of Vermont mij tot een enthousiast, ontwapenend & daadkrachtig persoon gevormd. Klaar om de arbeidsmarkt te veroveren!

 

werknemer …

Zonder plan – maar met diploma – vertrok ik in 2013 naar Berlijn. Daar heb ik als marketing manager gewerkt bij de startup 99designs. Ik was verantwoordelijk voor de introductie, naamsbekendheid en groei van het platform op de Nederlandse markt. Hier deed ik mijn eerste ervaring op met growth hacking en contentmarketing.

Die ervaring nam ik 2,5 jaar later mee naar ondernemersplatform Dutch Network Group (uitgever van De Zaak, MKB Servicedesk en ZZP Servicedesk). In dat jaar leerde ik alles wat er te weten valt over e-mailmarketing.

 

en nu ondernemer.

Sinds augustus 2016 help ik als freelance content marketeer & copywriter B2B-bedrijven groeien door middel van marketing, branding & geschreven content. Je kunt mij inhuren voor korte tussendoor opdrachten en langere projecten. Van eenmalig strategisch advies tot wekelijkse uitvoerende werkzaamheden. Zolang het om geschreven content gaat, ben je bij mij aan het juiste adres! Lees meer over de projecten die ik tot nu toe deed.

 

En docent Nt2

Ik help – met veel plezier – bedrijven met het vertellen van hun verhaal. Maar er is meer. Zo zijn er ook mensen die graag hun verhaal willen vertellen, maar dat niet kunnen omdat ze geen Nederlands spreken. Hoe zonde is dat?! Om hen te kunnen helpen, heb ik aan de Vrije Universiteit Amsterdam de opleiding tot docent Nederlands als tweede taal gedaan.

Sinds juni 2019 ben ik gecertificeerd docent Nt2 en help ik (nieuwe) landgenoten met het leren van onze taal. Ik geef cursussen en privéles op mijn kantoor in hartje Amsterdam. Werkgevers kunnen mij inhuren om op locatie Nederlandse les te geven aan buitenlandse werknemers. Meer hierover op mijn website Tam in Amsterdam.